Nå synes jeg det begynner å bli nok!

Jeg har fått beskjed om at jeg må fjerne den ene eggstokken min pga en cyste.

Dette skremmer meg fordi i min familie har flere blant annet mamma måtte fjernet begge eggstokkene. Og jeg er livredd for at det skal være arvelig. Fordi jeg er 27 år og har enda ikke fått barn og er redd for at jeg kanskje aldri kan få barn.

Jeg har veldig lyst på barn men det har aldri passet seg.

Jeg tenker veldig ofte på om jeg kommer til å få barn eller ikke... Etter jeg ble syk og fikk Me så har jeg lagt det litt på vent siden jeg har vært såpass dårlig. Men nå som jeg fikk denne beskjed om å fjerne den ene eggstokken så har jeg virkelig begynt å tenke på det med barn. Er jo en vis sjanse og risiko og ta med og vente alt for lenge siden jeg snart bare har en eggstokk. Hva om den andre må fjernes? Det hadde knust hjerte mitt om jeg aldri fikk oppleve det å bli gravid og få barn. 

Er jo flere som mener at man ikke bør få barn når man har Me. Men fakta er det at det er flere som får barn mens de har Me og har blitt friske av det. Det er så klart ingen garanti for at man blir frisk men det skjer. Og jeg tenker skal jeg vente å se om jeg blir frisk å kanskje miste muligheten for og få barn? Eller skal jeg få barn selv om jeg har diagnosen Me? Det er et vanskelig valg og ta. Men jeg har i mange år vist at jeg vil ha barn og jeg vil ikke la den muligheten gå ifra meg.

Jeg er lei av at ting skal stoppe meg!

 

Jeg kommer til å dele litt bilder i hvert blogg innlegg fordi jeg rett og slett elsker og ta bilder. 

 

Ha en fin kveld.

 

LTSå vakkert men samtidig så trist og mystisk. 

 

6 kommentarer

Elena

07.04.2016 kl.14:17

ME skal ikke stoppe deg i å ha et barneønske, jenta mi! Det er mange som lever helt normale liv som har ME og jeg syns duer så utrolig sterk som smiler og står på selv om livet byr på sine utfordringer.Jeg er så stolt av deg! <3

sykdommenME

12.04.2016 kl.19:41

Elena: Takk for det Elena <3 Takk for at du er den du er <3

crohnsglede

08.04.2016 kl.13:04

Kjære deg! Jeg er selv kronisk syk å kjenner meg igjen i det du skriver. Du har en flott blogg. Å du les gjerne om meg å mitt liv som mamma til 3, crohns syk å fordømt lykkelig. Har et innlegg jeg gjerne vindu skal lese crohnsglede.blogg.no også innlegget som heter: vist faen har jeg rett på å leve. Å på selve livet. Tror du vil kjennetegn igjen. Stå på, kjemp for din hverdag skal bli så bra du kan. Håper jeg kan følge deg fremover å setter pris på det samme tilbake. :)

sykdommenME

12.04.2016 kl.19:43

crohnsglede: Hei <3 Takk for det. Jeg skal sette meg og lese på din blogg.
Stå på du også kjære deg :) Vi får stå sammen <3

May Skjærvø

19.04.2016 kl.22:19

Hei,

Fin blogg du har, og kjempeflott at du er så ærlig som du er og setter litt lys på det å ha en skjult sykdom.

Det med barn er nok noe kun du selv må avgjøre. Har selv Me i moderat grad og er alenemamma 60% til to gutter på 10 og 12 år, ville aldri vært de foruten. De er mitt liv og gir meg lyst til å kjempe.

Så stå på, ta en dag av gangen og en dag så er du kanskje ditt gamle jeg igjen. Er iallefall slik jeg tenker :0)

Klem

sykdommenME

20.04.2016 kl.10:46

May Skjærvø: Hei :) Tusen takk skal du ha. Det setter jeg stor pris på.
Åh så bra! Jeg har et stort ønske om barn og håper det blir å skje en dag <3
Tusen takk! Lige måde <3 Stå på du også. stor klem <3

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits