Jeg var der for deg. Hvor er du når jeg trenger deg?Etter jeg ble syk så har jeg merket hvem som virkelig er der og hvem som ikke er der. Det er folk jeg trodde virkelig var der som ikke engang har gitt lyd fra seg eller besøkt meg. 

Jeg føler meg veldig ofte alene og glemt! Det er ikke en god følelse. Jeg har ofte måtte avlyst avtaler pga jeg er syk og ikke engang klarer å komme meg opp av sengen. Jeg kan ikke planlegge noen ting mere, jeg må ta alt på sparket og det er det tydeligvis mange som ikke klarer å forstå det.

Jeg skulle så gjerne ønske at de rundt meg kunne kjenne og føle hvordan jeg har det og hvordan det er å være syk.

Har fått høre forskjellige ting fra folk som:  "Alle kan jo være sliten,men vi klarer jo å få ting gjort fordi"  "Vil du ,så klarer du"  "Du ser ikke syk ut" 
Nei, jeg gjør faktisk ikke det! Ja, alle sammen blir slitne av ting, men det er ikke normalt å bli sliten av å bare være våken og være til stede! Jeg blir sliten av ting man ikke skal bli sliten for. 

Det som gjør meg sint og frustrert er at folk har vanskeligheter for å forstå og vise omsorg for andre mennesker enn seg selv ofte. Jeg hadde aldri hatt hjerte til å gå ifra noen som ligger nede.

Skal ikke være nødvendig å alltid måtte være den som spør om å finne på noe eller høre hvordan andre mennesker har det. 

Men etter å ha følt en stundf at jeg har blitt "glemt" av de jeg trodde var der så orker jeg ikke og prøve mere. Det skal ikke være nødvendig å måtte kjempe for å beholde mennesker som ikke bryr seg. 
Jeg skriver dette innlegget fordi det er noe jeg har følt på så lenge og noe som virkelig har gjort meg trist. 

Det gjør ikke hverdagen enklere av å føle seg "glemt". 

Det er ikke en god følelse å sitte igjen å tenke at du ikke har betydd noen ting for de menneskene som betydde alt for deg.

Ikke si at du er der for meg når du faktisk ikke er der. 

Et vennskap består av å gi og ta. Ikke bare ta.

Ha en fin dag og en riktig god helg. Ta vare på hverandre. 

LT

  

 

 

10 kommentarer

Heidimj

15.04.2016 kl.11:53

Utrolig bra skrevet! Kjenner meg så igjen i det du skriver. De fleste har snudd ryggen til og gått. De tror at siden de ser deg på de gode dagene, så betyr det at man klarer det samme hver dag og da klarer man ihvertfall å jobbe! :( Er ikke så lett. :/

sykdommenME

16.04.2016 kl.20:04

heidimj: Det er utrolig vondt! Men man finner fort ut hvem som er ekte venner og hvem som ikke er det. Ha en fin lørdag <3

VOLVER

15.04.2016 kl.20:10

Jeg forstår virkelig hvordan du føler det. Glem de som ikke er der for deg, og fokuser på de som er det! Det er de som betyr noe.

sykdommenME

16.04.2016 kl.20:04

VOLVER: Det er sant så sant. Nå er det kun det positive som gjelder i livet. Ha en fin lørdag <3

Trondheimsjente

16.04.2016 kl.19:47

Heihei, kjenner meg veldig igjen i bloggen din. Mange trekker seg unna ting de ikke forstår, og det er vondt for oss som står igjen tilsynelatende alene. Men jeg har også funnet noen som virkelig er dær for meg på de dårlige dagene. Venner som kommer på besøk og ligger ved siden av meg i senga. Det er de som betyr noe, og jeg håper du finner noen som er der for deg.💜

sykdommenME

16.04.2016 kl.20:06

Trondheimsjente: Hei <3 Så godt å høre at du har noen som er der for deg i den tøffe tiden! <3 Takk for at du tok deg tid til å kommentere, det setter jeg stor pris på. Ha en fin lørdag <3

Ove Andre

18.04.2016 kl.20:53

Hei! det er leit å høre at du har det slik og ja jeg kan forstå hvordan det føles å være ensom eller kanskje ikke ensom men at folk ikke forstår... og det er veldig irriterende og slitsomt men heldigvis så har jeg blitt bedre men det er fortsatt trist å høre at andre har det slik :( skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre men du må alltid vite at du er aldri alene og som oftest så har du flere enn hva du tror! du virker som en sterk person så jeg ønsker deg alt bra i fremtiden og håper at du får det bedre! ingen fortjener å ha d slik!

så jeg ville bare ønske deg god bedring!

mvh Ove

sykdommenME

19.04.2016 kl.15:04

Ove Andre: Tusen takk for det <3 Takk for at du deler med meg. Det setter jeg utrolig stor pris på. Ønsker deg en fin dag og en god klem fra meg.

Emilie

23.04.2016 kl.17:56

Er selv i en ME-situasjon og har faktisk stalka hele bloggen din nå. Det du skriver, treffer meg ekstremt. Stå på, du er flink med å forklare hvordan du har det! Masse god bedring, vakre <3

sykdommenME

26.04.2016 kl.18:36

Emilie: Tusen takk <3 Setter jeg utrolig stor pris på! stor klem til deg.

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits