Jeg orker ikke mer.

Jeg har i to år følt at det er enklere og ha på en "Maske" enn å vise hvordan jeg egentlig har det. 

Jeg har etter to års sykdom mistet alt som heter selvtillit. Jeg blir kjempe lei meg og trist når jeg ser meg selv i speilet, fordi jeg liker ikke den jeg ser i speilet lengre. Jeg ser en syk Linn som har forandret seg både på utsende og oppførsel. Hele meg har blitt en "ukjent" person. 

Det er ganske vondt å føle at man har mistet all troen på seg selv. 

Jeg har vært flink til å sette på meg en "maske" der jeg ikke viser til noen hvordan jeg føler det, både om meg selv og andre rundt meg.

Jeg har blitt veldig usikker på meg selv og er redd for å si ting jeg mener og føler i frykt for konfikter og vonde tilbakemeldinger. Det er veldig rart og vondt å føle at man ikke kan være seg selv fordi usikkerheten og selvtilliten tar over. Jeg har mistet troen på ting jeg en gang kunne. 

Nå tok følelsene mine overhånd og tårene bare triller...

Jeg har det så vondt inni meg. Jeg føler meg så sviktet og glemt av mennesker jeg trodde var der for meg.

Jeg har blitt så usikker og redd at jeg faktisk har hatt på meg en "maske" og holdt alt for meg selv og latet som at alt er okey. I stedet for å fortelle det jeg føler og hvordan jeg faktisk har det. 

Sykdommen min har ikke bare stoppet meg i og leve det livet jeg vill,men den har også stoppet meg i å ha en stemme og troen på meg selv.              

Den "masken" skal bort, jeg er utrolig lei av den. Jeg vil ha tilbake livet mitt.

 

  

 

 

 Jeg var så heldig med formen min i morges at jeg fikk sitte ute å spise frokost og nyte solen en times tid. 


 
Ha en fin dag videre. Ta vare på hverandre.

 

LT

 

 

  

9 kommentarer

Marina Aurora

12.04.2016 kl.16:48

Uff, trist å lese :/ Håper virkelig både du, jeg og andre med ME blir bedre av dette en dag, bra det drives mer og mer forskning på det. Heldigvis har jeg en såppass mild grad av ME at jeg klarer litt mer enn mange andre som har det. Men må f remdeles ikke presse meg for mye. Det er noe d ritt.Får ikke levd fullt ut sånn som man ønsker. Og klart man bli deprimert når man har det så vondt og plagsomt. Hold ut og sett pris på de gode stundene.

sykdommenME

15.04.2016 kl.08:46

Marina Aurora: Takk <3 Håper du har en god dag og en fin helg. Setter pris på din tilbakemelding. Er godt og dele med de som er i samme situasjon. Klem fra meg

Relika

12.04.2016 kl.18:08

Hei Linn. Jeg synes det bar så hyggelig å møte deg på lørdag! Jeg synes du er en utrolig vakker jente med ett søt smil. Hvis du trenger å prate eller har lyst å gå på cafe en dag du orker, da er det bare å ta kontakt. Ang. innslaget idag- dropp maska, si som det er- ikke gi sykdommen den makta den har! De som elsker deg, elsker deg uansett😘. Jeg vet att det er lett for meg å si, men jeg håper virkelig att du blir bedre først og fremst, også gir litt faen!!! Kyss og klem søte deg!

sykdommenME

15.04.2016 kl.08:45

Relika: Tusen takk <3 Setter stor pris på din kommentar. Det varmer <3 Klem

Trude Jermstad

12.04.2016 kl.20:24

Hei igjen :-) Trist at det har gått så langt. Veit kor du er no, diverre. Men også takk, for eg har lært så utruleg mykje av det. (Til andre lesarar. Eg har skrive med Linn om dette før, og derfor kan eg stå for det eg seier her ;-) ).

Uansett kor mørkt det er på utsida og føles på innsida, er det, innerst der inne, eit lys som er berre ditt og som vil skinne igjen. Ta deg tid til å være der du er no. Men også tillat deg å gi slipp på ME´en og angsten. Høyres vanskeleg ut, men berre det å tillate seg å slippe heile "greia" er særs nyttig over tid :-)

Elles vil eg dele denne linken her, ettersom det er fleire ME- mennesker der ute som les bloggen. Kjenner godt eit par stykker (og mange eg ikkje kjenner) som har vorte frisk av ME med denne metoden.

http://lightningprocess.no

Mykje lukke til vidare :-D

Charlotte

13.04.2016 kl.03:13

Så utrolig vondt å lese:/ Jeg kjenner til angst å følsen av og ikke være seg selv lengere. Håper du en dag kommer seirende ut av dette! masse lykke til, jeg heier på deg:)

sykdommenME

15.04.2016 kl.08:44

Charlotte: Tusen takk <3 Håper alt er bra med deg. Riktig god helg :)

Lia

13.04.2016 kl.07:40

Flott innlegg og flotte bilder :)

sykdommenME

15.04.2016 kl.08:43

Lia: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits