Jeg ble "mormor" i natt

Jeg har to fantastiske hunder som jeg elsker over alt på jord. Mille og Pomba.

Mille har vært gravid en stund og var på overtid. Var sikker på at valpene skulle komme for mange dager siden.

Men det begynte og skje ting i går kveld men ingen tegn til fødsel enda. Men kl 01:33 begynte det og skje ting. Det viste seg at Mille ikke klarte og føde selv så det ble keisersnitt. Det kom to friske og flotte jente bebiser til verden.

Jeg er så utrolig stolt over Mille! Dette var en så koselig ting som er med å gjøre hverdagen ekstra fin.

Formen min er kjempe dårlig idag. Jeg har influensa kropp,sterke smerter i kroppen og leddene mine. 

Hode mitt er så utrolig tungt og vil ikke henge med. Jeg er så utrolig sliten av og være sliten hele tiden. Føler meg som ei 100 år gammel dame. 

Ligger og ser ut akkuratt nå, det er jo så utrolig nydelig vær men jeg må holde meg i ro.

Det er så utrolig kjedelig når jeg egentlig vil ut og kose meg.

Jeg får kose meg med mine nye familiemedlem idag og hvile meg. 

 

Pomba og Mille    
Fine barna mine!

 

 

Velkommen til verden.   

Mor og datter. 

 

Noen minutter gammel. 

 

Ha en fin mandag alle sammen.

LT

 

 

5 kommentarer

Odd Roar

12.04.2016 kl.14:46

Hei og takk for en hyggelig prat på Ladestien i dag. Hunder er god "medisin" men prøv også LDN (virker på autoimune sykdommer) Ha en fortsatt fin dag!

sykdommenME

12.04.2016 kl.15:00

Odd Roar: Takk det samme. Stå på! :) Jeg skal sette meg og lese litt om det. Ha en fin dag :)

Marit

19.04.2016 kl.20:23

Hei. Jeg har hatt ME siden 2011, og kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Nesten litt rart å lese at andre har samme hverdag som meg, og merkelig nok litt trøst i å tenke at vi er to som ligger på sofaen mens andre nyter våren.

Jeg fikk meg en valp i januar, mannen min tenkte at det kunne være bra selskap for meg (og jeg har ønska meg hund i maaaaange år), men jeg blir så sliten! Hvordan greier du hverdagen med flere hunder? Har du noen som tar seg av stell og lufting når du ikke er bra nok?

sykdommenME

20.04.2016 kl.10:42

Marit: Hei Marit :) Ja, jeg er helt enig med deg. Man finner på en måte litt trøst i at det finnes andre som er i samme situasjon som en selv.
Så koselig at du fikk deg hund. Jeg må innrømme det at det krever veldig mye og ha to hunder. De dagene jeg er veldig dårlig form så tenker jeg ofte at jeg ikke klarer å ha hundene. Men de gir meg så utrolig mye og de er jo barna mine. Så i alt slite så er det verdt det fordi de er med å gir hverdagen min en mening og mer kjærlighet. Hundene trøster meg og er der for meg. Jeg har en samboer som er veldig flink til å lufte de for meg. Men han jobber jo så jeg må ut med de selv hver dag men det hender ofte at jeg bare slipper de ut i hagen så får de løpe der mens jeg sitter å ser på. Det hender også at familien min passer hundene i noen dager en gang i blandt så jeg får litt avlastning.
Hvordan synes du det er å ha hund? Har du noen som kan hjelpe deg?
Klem <3

Marit

23.04.2016 kl.11:32

Hei igjen :)

Jeg synes jo det er fantastisk med en valp i huset, og det er utrolig mye kos og morsomt som skjer hver dag. Men! For meg ble det et veldig nederlag da jeg skjønte at jeg ble veldig sliten av valpen, jeg hadde sett for meg at dette skulle være min greie, mitt ansvar, min hund, og så gikk jeg rett i kjelleren etter en uke. Nå er det mannen min som tar seg av det meste av praktiske ting med valpen, og det stresser meg litt at det ble så mye ekstra på han. Det siste jeg trengte nå var mer dårlig samvittighet og enda flere bekreftelser på at jeg ikke er frisk/sånn som andre.

I det siste halvåret hadde jeg greid å finne en slags balanse mellom aktivitet og restitusjon, og trodde nok at jeg var friskere enn jeg er. Så lenge jeg fikk hverdagen til å fungere sånn passe (kan selvfølgelig ikke sammenlignes med friske folks hverdag) glemte jeg litt at jeg har me. Og så var tanken at det kunne være hyggelig for meg å ha en hund som selskap når jeg sulla rundt her hjemme, og at min livssituasjon passet til et lite hundeliv også, at det var et godt tidspunkt å skaffe en valp på.

Sånn funka det altså ikke, mannen min må ta med valpen på jobb, det er han som lufter og går på valpekurs, for jeg blir så fort sliten. Noen ganger tenker jeg at vi burde absolutt ikke ha fått hund, men aldri i livet om jeg kvitter meg med den slitsomme hjerteknuseren! Så får jeg heller jobbe med dårlig samvittighet og nederlagsfølelser :)

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits