Her er mine svar

I går var det en artikkel om meg i nettavisen trykk her for å se den. 

Jeg fikk så utrolig mange flotte tilbakemeldinger fra folk som hadde lest artikkelen om meg. Folk skrev til meg og kom med sine historier, opplevelser, råd og takknemlighet. Jeg må innrømme det at jeg ble veldig rørt og ble veldig glad for de fine meldingene jeg fikk. Tenk at dere tok dere tid til å skrive til meg. Jeg må bare få si tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å skrive til meg. Det er pga dere at jeg ikke gir opp og vil fortsette å dele å få frem hvordan ting faktisk er. 

  

Jeg har fått en del spørsmål under veis som jeg tenkte og dele med dere. 

 

  • ​​​​​​​​​​​​​​​​​Hvordan merket du at du hadde ME? ​ 

​Svar: Det begynte med at jeg merket at jeg ble veldig fort sliten og var konstant trøtt. Jeg husker spesielt en episode da jeg og mamma var på et kjøpesenter, vi hadde vel vært der i 30 minutter og jeg kjente at kroppen min holt på å kollapse og jeg sa til mamma at jeg måtte hjem, jeg ble bare dårligere og dårligere. Jeg ble blå under øynene og fikk hetetokter. Vi kom hjem til meg og jeg måtte bare legge meg rett ned. Kroppen min klarte ikke mere. Hele kroppen verket. Jeg sovnet ganske fort på sofaen og sov i 4 timer. Mamma brukte hele 2 timer på å få meg til og våkne. Jeg slet veldig lenge med utslitthet og trøtthet før det ble tatt på alvor. Merket også at konsentrasjonen min og hukommelsen min ble dårligere. Jeg må innrømme at jeg har vært veldig redd og skeptisk på hva som foregikk med kroppen min. Jeg fikk høre fra mange at de trodde at jeg hadde ME. Det var en lang prosess for og få diagnosen ME. Jeg er både trist og glad på samme tid for og endelig ha fått oppklart i hva som er galt med kroppen min. 

 

  • ​​Hva savner du mest fra den tiden du var frisk? 

Svar: Jeg savner å kunne være meg selv. Jeg savner å kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til når jeg vil. Jeg savner å få brukt meg selv. Jeg elsker yrket mitt og savner å kunne være en hjelpepleier som gir omsorg til mennesker som er trenger det. Det er utrolig rart og måtte se at andre lever livet sitt sånn som de vil mens jeg ligger her og føler at livet mitt har stoppet. Det er så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre. 

 

  • Hvordan får du det til å gå rundt når du har to hunder?​ 

Svar: Jeg finner så utrolig mye glede og kjærlighet i hundene mine. De er barna mine som jeg er så utrolig glad i. Det har vært tider der jeg har syntes det har vært krevende og ha hunder pga formen min kan være så utrolig dårlig. Jeg har hatt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har klart å gå lange turer og gi de oppmerksomhet hele tiden. Men etter å ha tenkt meg litt om så har jeg innsett det at hundene mine har det faktisk veldig bra hos meg, selv om jeg ikke kan gi de lange turer hele tiden. De får mase kjærlighet,stell og mat å det er det viktigste av alt. Det verste er vel det at jeg kan få dårlig samvittighet for at de ikke får lange gå turer hver eneste dag. 

 

 


Kjempe fornøyd med mitt nye kamera. Mye og lære å sette seg inn i.  

 

Har dere flere spørsmål så gjerne spør meg, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.

 

Ønsker alle mine snille lesere en fin dag. Sammen er vi sterke!

LT

 

#Sykdom #Helse 

  

Én kommentar

21.04.2016 kl.11:46

Bra svart og ville nok svart det samme. Og fine bilder og hund. :-)

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits