Er jeg alt for selvopptatt?

I går kom endelig sommeren til Trondheim. 
Jeg har vært så heldig de siste dagene at jeg har kommet meg ut litt hver eneste dag, noe jeg setter veldig stor pris på. 
I går var jeg en liten tur i byen og tok litt bilder å tok en lunsj med ei venninne.  

 

 

Jeg har tidligere nevnt at jeg kommer til å dele det meste på bloggen.
Jeg skal innrømme det at jeg er i den tøffeste perioden i livet mitt så langt. Jeg er veldig langt nede og er så utrolig følsom som jeg ikke trodde det gikk an å bli. Jeg gråter mye fordi jeg føler meg mislykket og glemt. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle meg så alene som jeg gjør nå. Hvorfor sitter jeg igjen med dårlig samvittighet fordi jeg fokuserer på meg selv og min helse? Jo fordi jeg er ikke vant til å fokusere på meg selv på denne måten og være "selvopptatt" som jeg er nå. Nå har jeg faktisk måtte gi litt faen i andre å fokusere på meg selv for en gang skyld.
Er jeg selvopptatt fordi jeg skriver om hverdagen min og deler livet mitt på en blogg? 
Jeg er for det meste hjemme og sitter mye alene.. Jeg finner terapi i å skrive og kommunisere med andre mennesker som er i samme situasjon som meg selv. 
Jeg fikk en kommentar der det sto "Du er bare ute etter å tjene penger og få lesere". NEI det er jeg så langt der ifra. Jeg blogger kun for meg selv og ingen andre. Jeg har ikke tjent ei eneste krone på bloggen min og det er heller ikke det som er målet med bloggen. 
Jeg synes folk som har noe i mot bloggen min og det jeg deler skal droppe å lese og kaste bort tiden sin på det.

Jeg er sjokkert og lei meg over oppførselen til enkelte mennesker. Jeg trodde ikke det var mulig å trampe så mye på noen som allerede ligger så langt nede. Det er veldig rart å se at enkelte mennesker du trodde var der faktisk gir rett og slett faen i deg og livet ditt.  Jeg kan ikke fortsette å bry meg om folk som ikke bryr seg om meg. Man blir bare tappet for energi! 

Jeg er i kjempe dårlig form i dag. Kraftige smerter i ledd og er rett og slett utslitt. Har nok presset meg selv litt for hardt de siste dagene. Men i dag kan jeg ligge inne med god samvittighet,det regner og er kjempe kaldt ute. Gjør det litt enklere å ligge i sengen når det er sånt vær :) 


Ta vare på hverandre!


LT

#Trondheim #Helse #Livsstill #Blogg 
 

4 kommentarer

Anne

10.05.2016 kl.14:37

Jeg forstår deg <3 Du har lov til å tenke på deg selv nå, drit i hva andre måtte mene. Ta vare på de som vil deg vel og som gir deg god energi, dropp de som tapper deg. Fortsett og skrive, du er flink. Jeg bruker også bloggen min som terapi og er til tider veldig personlig. Og hva så om du etterhvert tjener penger på bloggen, du trenger de sikkert :) To fluer i en smekk tenker jeg da :) Ha en så fin dag du kan :)

sykdommenME

15.05.2016 kl.15:45

Anne: Tusen takk skal du ha <3 Det er mye terapi i å skrive. Kjempe fin blogg har du :)
Ha en fin dag og stor klem fra meg <3

Jeanett Michelle

10.05.2016 kl.23:25

Skjønner godt hva du mener<3 Ikke bry deg om andre :) For å bli bedre må man enkelte ganger være litt "egoistisk", og fokusere på seg selv. Viktig å bruke gode dager på det du har lyst til:) Bruk de dårlige til å komme deg igjen. Av og til trenger vi dårlige dager for å hente tapt energi, og alle kan ikke være på topp hele tiden. Syns du har en kjempe koselig blogg, så håper du fortsetter<3 Syns det er fint å lese om gode og dårlige dager, jeg føler jeg blir mye mer opplyst om hva faktisk sykdommen er. Det gjør at jeg kan forstå bedre. Stå på, du virker veldig sterk og reflektert<3

sykdommenME

15.05.2016 kl.15:43

Jeanett Michelle: Tusen takk for fine ord det setter jeg stor pris på <3
Ha en fin dag og stor klem fra meg.

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits