Du er så falsk at det gjør meg kvalm

Hadde jeg ikke blitt syk så hadde jeg vel aldri funnet ut at jeg har hatt så mange falske mennesker i livet mitt som jeg har funnet ut siden jeg ble syk. 
 


Bilde her er tatt for noen år siden. 
 

Jeg synes det er så utrolig rart at enkelte mennesker blir sjalue på de rundt seg og ikke kan unne at andre har det bra eller lykkes med noe i livet. 
Visse mennesker som jeg ønsker alt godt og unner alt vel i livet,de klarer rett og slett ikke å være glad på mine vegne. 
Jeg kjenner jeg blir kvalm og uvel av å tenke på at jeg har brukt så mye tid og energi på å være der for deg og bry meg om deg, å som gjengjeld så viser du kun at du er tvers igjennom falsk og så egosentrert som jeg ikke har sett maken til. 

Synes du det er rett at at noen som gjør ALT for et annet menneske skal få bare dritt tilbake?

Jeg kommer aldri til å glemme hvordan jeg har blitt  behandlet og snakket om..
Jeg føler jeg blir straffet bare mer og mer fordi jeg er syk. Det er da for faen ikke min feil at jeg er syk.. 
Prøv selv og kjenn på at kroppen ikke klarer mer og psyken din har fått nok fordi du har måtte vært sterk og kjempet så lenge at du ikke klarer mer.. 
Jeg tror ikke folk innser selv hvor stygge de egentlig kan være. Jeg hadde aldri kunne behandlet et annet menneske sånn. 
Jeg tror nok at en dag vil du innse og se tilbake på hvor dårlig venn...bekjent...hva du nå enn var...
Du har såret meg og tråkket nok på meg. Jeg har fått nok!
Får se positivt på det så er det bedre å finne det ut nå enn om mange år. LT#Blogg #Trondheim #Livsstill #Helse 
 

3 kommentarer

Ørjan

19.05.2016 kl.15:00

Kjenner igjen det du beskriver her, det jeg har gjort med hell flere ganger er og overse disse egosentriske personene. Og når anledningen byr seg så bruker jeg samme metode tilbake, for var det ikke det du sa eller gjorde? Først da kan de kansje begynne og forstå, og hvordan skal de da reagere? Samtidig så kan de ikke straffe deg uten og vise resten av verden hvem de selv er.

Dette gjør jeg ikke pga hevn, men for å åpne øynene deres. Men noen klarer jo ikke selv da å ta inn over seg hva de engang sa eller gjorde. Og de er det ingen vits i å prøve flere ganger med. Da de er så egosentriske at de ikke ser at de behandlet deg sånn, og som regel verre. Men de aller fleste får en aha opplevelse, og faktisk ber om unnskyldning. Og da har jeg oppnådd det viktigste, at de har lært av sine feil.

http://hevhodet.blogg.no/

19.05.2016 kl.15:23

Kjenner meg sånn dualig igjen her! Falske venner/mennesker er det verste som finnes. Bedre du fant det ut nå <3 Har kuttet ut mange av de dette året jeg. Blitt såret veldig av ei venninne, til syvende og sist så slår det som regel bare tilbake på en. Det en sender ut kommer som regel tilbake. Takk for at du delte <3

Rebecka

19.05.2016 kl.19:51

Magien er å bare konsentrere og holde på de du blir lykkelig av! men du som er så god, og faktisk bryr deg om andre uansett hvordan og hvem de er- er ikke skapt slik. det i seg selv er en fantastisk egenskap. Men børst det av skuldre og rist deg på hodet. For Espen er jækla heldig som har funnet ei så vakker og intelligent dame som deg! Husk: Det er DU som ender opp lykkelig :)

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits