Slutt å ta livet som en selvfølge


Jeg synes alt for mange tar livet som en selvfølge og glemmer å sette pris på ting her i livet. 
Tror du mange tenker over at de er heldige fordi de kan stå opp hver morgenen og kle på seg selv? Nei det tror jeg det er fåtallet som tenker over. Vi tar det som en selvfølge at man kan stå opp av sengen hver dag og kle på seg selv.  
Det finnes mennesker der ute som er avhengi av andre mennesker for å i hele tatt få noe gjort i hverdagen.

Jeg sier dette fordi jeg har selv tatt dette som en selvfølge og glemt å sette pris på helt vanlige ting som å komme seg opp av sengen. 
Jeg har lært så utrolig mye siden jeg ble syk. Jeg tar ingenting som en selvfølge mere! 

For meg så har det blitt sånn at hverdagen min handler om sykdommen min. Fordi kroppen min jobber hele tiden imot sykdommen. Og når jeg kan slippe å være "syk" og føle meg "frisk" igjen for en liten stund så er det noe jeg virkelig setter stor pris på. Bare det å kunne slippe og føle meg konstant utslitt og ha smerter i kroppen. 
For meg er det ingen selvfølge og kunne stå opp hver eneste dag og komme meg ut. Noen dager er mitt eget hjem et fengsel.
Jeg savner å kunne dra på butikken uten og måtte bli sengeliggende i flere dager etterpå. Jeg tok det med å dra på butikken som en selvfølge før, men nå er det en kamp og komme seg på butikken enkelte dager.

Jeg begynner å bli veldig vant til at sånn er faktisk livet mitt nå og det er ikke noe jeg får gjort med det. Jeg må bare gjøre det beste ut av det og ikke gi opp.
Livet er ingen selvfølge. Vær takknemlig for at du er frisk og kan stå opp hver eneste dag.
I går fikk jeg disse nydelige blomstene av min kjære. Vi hadde ettårsdag i går. 
Jeg er utrolig heldig som har en så fantastisk mann i livet mitt. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Takk for at du alltid er der for meg og støtter meg i hverdagen. 
I kveld skal vi ut å spise og kose oss, noe jeg gleder meg veldig til. 

Ønsker alle en kjempe fin helg.
LT

#Helse #blogg #Norge #Trondheim #kjærlighet #Livet #SykdommenME

 

6 kommentarer

Line

20.05.2016 kl.11:58

Så fint skrevet!

http://hevhodet.blogg.no/

20.05.2016 kl.12:03

Åhh, så nydelig du er <3 Og så sant det du skriver her. Virkelig noe å tenke over. Kjempe fine blomster 💐 så koselig! :)

kari Stoum

20.05.2016 kl.13:22

Leser bloggen din hver dag Linn, veldig fint det du skriver. Når jeg leser minnes jeg tiden sammen deg på Ranheim, flinke Linn, håper det går fremover meddeg. Ønsker deg en riktig god

helg, klem. :)

Hildegunn Sletvold

20.05.2016 kl.15:04

Den der snakket rett til meg i dag - takk ❤️ Du har så rett så rett 👍 Kos dere masse på ettårsdagen deres i kveld - godt å høre at du har god støtte i en fin kjæreste! God helg Linn Therese ❤️

Bitte-Louise

20.05.2016 kl.16:17

Så utrolig bra skrivet <3 du må ha en nydelig helg å kos deg masse <3

20.05.2016 kl.19:35

😂😂😂😂😂💜

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits