Ta vare på deg selv, ingen takker deg når du går tom og ikke orker mer
 

Jeg har stått på så utrolig lenge og nektet å gi meg fordi jeg ikke ville skuffe noen. Og hva er takka?

Jeg har hele veien vært veldig sta og villet gi alt. Jeg har vært flink i jobben min,vært en god venn og et menneske som har hatt energi til og rekke over alt og tenke på alle rundt meg. 
Men nå er jeg et menneske som ikke klarer noen av delene lenger. Jeg har gått fra og være et menneske som alltid sier ja til og bli et menneske som nesten alltid må si nei. 
En ting som er veldig rart og se når man blir syk og livet endrer seg. Det er ingen som kommer og takker deg for den gode jobben du gjore før du ble syk. Det er på en måte "glemt" det du gjorde før du ble syk. 

Jeg har kommet i kontakt med mange som er i samme situasjon som meg og det de fleste jeg har snakket med sitter igjen med er en følelse av å ikke bli satt pris på og rett og slett glemt av samfunnet og mange rundt seg.
Jeg bare tenker på min egen arbeidsplass f.eks. Jeg har følt meg glemt derfra i 2 år. Jeg føler at alt jeg gjorde før jeg ble syk ikke betydde noen ting og at det ikke er så farlig om jeg kommer tilbake eller ikke.
Er det noen som i hele tatt tenker over at vi som er syke kanskje skal tilbake i jobb igjen? Det gjør det ikke enklere at vi blir glemt og satt bort av samfunnet og stemplet som "ute av drift for alltid". 
Jeg håper og tror at samfunnet vi lever i kommer til og komme lengre å begynne å forstå og sette pris på de som ikke er i jobb også. Det er en grunn til at vi ikke er i jobb!
Noen har jobbet så hardt at kroppen ikke klarer mere. Og hva er takka?


Ha en fin dag. 
LT

#Helse #Livsstill #ME #Norge #Blogg 

 

 

2 kommentarer

businessjenta

24.05.2016 kl.09:39

En takk skal man vel bare glemme ! Etter å ha vært sykemeldt i 7 år, og syk lengre så får man virkelig vite hva en betyr for folk og samfunn. Har du ikke prestert, eller det ene og andre så er det shitsnakk å få. Nå som jeg faktisk har ting bra rundt meg, så opplever jeg at folk jammen må snakke om det også, og snakke nedverdigene om det fine man faktisk har fått i livet etter mange års elendighet !!

Hannah

24.05.2016 kl.23:52

veldig sant

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits