Mine siste ord

Kjære sykdommen min: 

Jeg har hele veien vært veldig åpen og ærlig om sykdommen min og følelsene rundt alt dette. Det har gjort meg veldig godt og det har forandret en stor del av livet mitt.   


Som tiden flyr så kan jeg vel si at jeg begynner og bli godt kjent med sykdommen min, ME. Den er en del av meg og jeg har nå valgt å godta at den er der. 
 
Jeg er ei jente som er konstant fyllesyk og har influensa 24 timer i døgnet. Jeg er også ei jente som glemmer like fort som en dement dame i 80 årne. Jeg har også blitt en person som sliter med og prate med andre mennesker fordi jeg glemmer og sliter med å konsentrere meg og kommunisere. Jeg roper også etter Jon blund fordi nattesøvnen min har tatt ferie. 

Sykdommen den har gjort meg mye sterkere og har lært meg ting jeg aldri hadde lært meg om det ikke hadde vært for at den kom inn i livet mitt. 

I den tøffeste perioden i livet mitt så var jeg veldig trist fordi jeg mistet så mange mennesker rundt meg.
 Men nå er jeg bare glad for at ting ble som de ble. Hvorfor ha noen i live ditt som drar deg ned, Stjeler all energien din og ikke bryr seg om deg?
Som at vi med ME syke ikke har lite energi fra før av?  Er det noe vi ikke trenger så er det mennesker som ikke vil oss godt og er der for oss. For meg var det veldig tøft å ta det valget å kutte ut kontakt med enkelte mennesker men jeg angrer ikke et sekund på det. Nå kan jeg bruker energien min på å gi kjærlighet til mennesker som faktisk bryr seg om meg og vil meg godt.

Jeg har delt en del negative og triste ting på denne bloggen. Noen synes kanskje det ble litt mye sykdomsprat og mye sutring. Men vettu hva.. Jeg fikk hele live mitt snudd på hode og jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg skulle gjøre det.
Jeg har måttet sittet og se på at live mitt bare forsvinner....Er ikke bare bare å takle det på en bra måte er det vel?
Vi er alle forskjellige.. Vi takler ting på hver vår måte. 
Men med mye jobbing og utforsking med meg selv så er jeg klar for å se fremover og ta tilbake livet mitt. Sykdommen har stoppet livet mitt så alt for lenge nå. 
Så kjære ME sykdommen min... du skal få lov å være der men jeg er dritt lei av deg å velger å overse deg og ta tilbake livet mitt! 

Jeg ønsker fremtiden velkommen og jeg skal gjøre så godt jeg kan for å starte et nytt og bedre liv med ME sykdommen på sidelinja. 

 

 
Linn Therese 


#CFS #ME 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sykdommenME

sykdommenME

28, Trondheim

Linnnordskag@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits